Tietoa palvelusta

Tietoa Kaupunginosat.fi:stä

Hei! Tervetuloa! Tämä on kaupunginosat.fi -sivusto, jota ylläpitää Helka ry

Mikä kaupunginosat.net?

Kaupunginosat.fi on portaalisivusto, jonka tavoitteena on toimia kaupunginosatoiminnan apuna. Useilla Helsingin kaupunginosilla on omat sivustonsa, joista useimmat toimivat Helka ry:n ”kotikatu”-alustalla. Kaupunginosat.fi koostaa tietoja näiltä sivuilta. Löydät kaupunginosat linkkilistastamme. Oman kaupunginosasi sivuilta löydät sinun asuinaluettasi koskettavia tietoja ja uutisia.

Tämän sivuston uutislistaukseen taas poimimme yleisemmin kaupunginosatoimintaa koskevia aiheita. Suurin osa aiheista tulee kaupunginosien omilta sivuilta ja kävijöiden sekä kaupunginosatoimijoiden ehdotuksista – jos sinulla on ehdottaa sopivaa aihetta uutislistaukseemme, ota yhteyttä meihin!

Olemme myös lähteneet rakentamaan opasta yhteisöllisiin palveluihin – tavoitteenamme on koota sivuille tiivis tietopaketti siitä, miten netissä löytyviä yhteisöpalveluita voi hyödyntää paikallisessa toiminnassa. Opas on vasta valmisteilla ja otamme mielellään apua vastaan, joten jos sinulla on tietoa ja osaamista jostain tällaisesta palvelusta, ota toki yhteyttä meihin!

Mitä ovat kaupunginosasivut?

Kaupunginosasivut ovat kaupunginosien paikallisiin asioihin keskittyviä sivustoja, joilta löytyy uutisia paikallisista aiheista, keskusteluja, tietoja alueen palveluista, historiikkejä, jne. Sivustojen sisältö vaihtelee kaupunginosittain, ja sisällöstä vastaa täysin kaupunginosan paikallistoimitus.

Miten pääsen mukaan?

Mukaan kaupunginosasivujen toimintaan pääset ottamalla yhteyttä oman kaupunginosasivustosi toimitukseen. Mikäli et löydä yhteystietoja, voit myös kysyä asiaa meiltä.

Mikäli kaupunginosallasi ei vielä ole sivuja, mutta olet kiinnostunut sellaisten perustamisesta, annamme mielellämme lisätietoja. Ota yhteyttä! Voit myös lukea lisätietoja kaupunginosasivuista Kotikatu-palvelun sivuilta.

Toivottavasti viihdyt sivustollamme!

– Helka ry, kaupunginosat.fi toimitus