Aluefoorumi ke 8.11. Puotilan ostarin alueen kehittämisestä

pdf
Puotilan ensimmäinen aluefoorumi pidetään ke 8.11.2017 klo 18-20 Vartiokylän yläasteella (Rusthollarintie 6). Aiheena on Puotilan ostoskeskuksen alueen kehittäminen. Tilaisuudessa käydään lävitse myös muiden ostoskeskusten alueiden kehittämisprosesseja. Tilaisuuteen on kutsuttu Puotilan ostoskeskuksen omistajia, alueen kaavoittaja ja liikennesuunnittelija. 
 
Aluefoorumit ovat kaikille avoimia tilaisuuksia, joissa käydään keskustelua etukäteen rajatusta aiheesta. Niissä ei koskaan tehdä päätöksiä. Näin keskusteluilmapiiri pysyy aluefoorumeissa positiivisena ja luovana. Tavoitteena on tehdä tarkasteltavaa aihetta ymmärrettäväksi eri näkökulmista. Aluefoorumeita on Helsingissä useita. Vanhin näistä on perustettu Maunulassa vuonna 1996.

Puotila-Seura teki ehdotuksen Puotilan ostokeskuksen ja metroaseman alueen kehittämisestä 17.9.2015 ylipormestarin asukasillassa.

 
Puotila-Seura lähetti 7.9.2017 kaupunginhallitukselle kirjeen, jossa ehdotettiin Puotilan ostoskeskuksen ja metroaseman alueen kehittämistä.

Puotila-Seura kirjeeseen vastasi 22.9.2017 Maankäytön ja kaupunkirakenteen palvelukokonaisuudesta vastaava johtaja Raimo K. Saarinen, joka piti Puotila-Seuran ehdotusta hyvänä ja kannatettavana.

 
Aika 8.11.2017 klo 18-20 
Paikka Vartiokylän yläaste, Rusthollarintie 6

Tilaisuuden ennakkomateriaali3.22 MB

LISÄTIETOJA