Juorumäen viljelypalstat

Puotila-Seura on vuokrannut Helsingin kaupungilta Juorumäen viljelyspalsta-alueen vuokraten sitä edelleen yksittäisille viljelijöille.

Vuokrausehtoja:

Viljelyspalstan voi vuokrata vain Helsingissä postinumeroilla 00900, 00910, 00920, 00930, 00950 kirjoilla oleva.

Vuokrakausi on yksi vuosi kerrallaan, mutta mikäli palstaa hoidetaan kunnolla, vuokrakausi jatkuu ilman eri toimenpiteitä automaattisesti aina vuoden eteenpäin.

Menettämisen uhalla palstan viljely on aloitettava viimeistään toukokuussa. Myös palstan jättäminen retuperälle myöhemmin kesän aikana johtaa palstan menetykseen.

Viljelijän on noudatettava keväisen palstakirjeen ja Helsingin kaupungin rakennusviraston antamia käyttö- ja hoito-ohjeita esim. palstakohtaisen kompostoinnin ja jätehuollon suhteen palstan menettämisen uhalla.

Vuonna 2022 noin aarin kokoisen palstan vuokra on 67 euroa. Palstavuokraan sisältyy automaattisesti Puotila-Seuran jäsenyys.

Juorumäen palsta-alueelle on erittäin paljon tulijoita, joten hakijan on syytä varautua jonotukseen (tällä hetkellä noin 3-4 vuotta). Palstat jaetaan jonosta hakujärjestyksessä.

Yhteystiedot:
Viljelypalsta asioissa ottakaa yhteyttä palstaisäntä Mikko Sorsaan, joka valvoo viljelypastoja ja huolehtii vuokrasopimuksista: Mikko Sorsa: palsta@puotila.fi