Puotilan Kartanon Sadonkorjuujuhla 2016

Sadonkorjuujuhlat

Puotilan kartanolla vietetään Sadonkorjuujuhlia elokuun viimeisenä sunnuntaina. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle. Ohjelmassa on mm. Sadonkorjuutori, country- ja latinalaisvaikutteista musiikkia, tietoiskuja Puotilan ruokapiirin toiminnasta ja kaupunkilaishunajasta. Lisäksi Puotila-seura palkitsee vuoden 2016 parhaat palstat.

Tapahtuman FB-sivu https://www.facebook.com/events/1655792928072475/

Tekemistä lapsille Lastenlaaksossa

Lapset voivat osallistua ilmaiseen perunanukketyöpajaan, jonka vetää Terhi Rinne. Toukkabussi on lastattu täyteen parhaita kotimaisia lastenkirjoja! Toukan kyytiin voit kiivetä lueskelemaan tai ostaa liikkuvasta lastenkirjakioskista lempikirjasi omaksesi. Mukana myös kuvittaja Christel Rönnsin kapsäkkinäyttely.

Satoa, kädentaitoja ja vinkkejä Sadonkorjuutorilta

Sadonkorjuutorilla on elonkorjuuajan tuotteita mm. hunajaa, yrttejä, yrttisuolaa, omenatuotteita, käsitöitä, puutarha- ja kasviaiheista kirjamyyntiä, terveysmittauksia ja koriste-esineitä luonnonmateriaaleista. Yhdistykset esittelevät toimintaansa. Sadonkorjuutorilla mukana ovat: Luomutila Lähdeahon omena, Puotilan ruokapiiri, Puotilan Martat, Vartiokylän seurakunnan vapaaehtoistyö ja Vartio- ja Mellunkylän omakotiyhdistys, Forever Mesikämmen, Heli Saksa, Tuija Hoikka, Pirkko Penttilä & Annele Kiiski.

Sadonkorjuubuffet ja juhlamusiikkia

Musiikista vastaa upea Stadin Juhlaorkesteri sekä Björn Mattson duo. Puotilan kappelissa on avoimet ovet ja ilmainen konsertti, jossa esiintyy Gee Gee Band ja jazz-saksofonisti Joonatan Rautio. Puotilan kartanossa tarjoillaan maksullinen Sadonkorjuubuffet ja Cafe Svenkasta on saatavissa makoisaa lohikeittoa sekä kartanon omenapiirakkaa.

Tapahtuman järjestäjät: Puotilan kartanon ystävät ry, Kiinteistöyhtiö Puotilan kulttuurikartano, Puotilan kartano ja Cafe Svenkka yhteistyökumppanien kanssa.

Tapahtuman osoite: Puotilan kartano, Puotilantie 7, 00910 Helsinki