Sadonkorjuukilpailu 2015

Katso myös Kartanon sivut www.puotilankartano.fi

Katso Facebook-sivut www.facebook.fi/puotilankartano

 

SADONKORJUUJUHLAT PUOTILAN KARTANOLLA su 30.8.2015 klo 12-16

Sadonkorjuujuhlien ohjelma (muutokset mahdollisia). Tervetuloa!

• Upea Stadin Juhlaorkesteri kello 13!
• Sadonkorjuubrunssi kello 12-16
• Opastettu historiakierros 14-14.45
• Kartanon omenapiirakkaa Café Svenkasta
• Omenainfoa ja Sadonkorjuutori
• Lastenlaaksossa Toukkabussi!
• Sadonkorjuukilpailun palkintojen jako kello 15
• Konsertti kappelissa kello 14 ”Ennen saatuja sanoja” Vapaa pääsy
• Vartiovuoren Poikain Kenttäorkesteri

Oodi omenalle, omenainfoa ja sadonkorjuutori
Puotilan kartanolla vietetään Sadonkorjuujuhlia elokuun viimeisenä sunnuntaina teemalla Oodi omenalle. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle. Ohjelmassa on omenainfoa ja Puotilan kartanoalueen esittelykierros Birgitta-neidon ja vara-amiraali Cronstedtin seurassa. Lasten kirjoihin erikoistunut Toukkabussi on paikalla ja kuvittaja tapaa lapsia.

Sadonkorjuutorilla on omenatuotteita, yrttejä, sienineuvontaa ja elonkorjuuajan tuotteita. Sadonkorjuutorilla mukana ovat: Luomutila Lähdeahon omena, Puotilan ruokapiiri, Puotilan Martat, Vartiokylän seurakunnan vapaaehtoistyö ja Vartiokylän omakotiyhdistys ja Aloe Vera Puotila.

Maukkain omenahillo, paras palsta ja omenakuvat palkitaan
Puotilan kartanon ystävät ja Puotilan seura järjestävät toisen kerran leikkimielisen viljelykilpailun. Asiantuntijaraati arvioi palstojen satoa ja makumaailmoja osana Sadonkorjuujuhlan ohjelmaa ja parhaat palkitaan. Puotila Seura palkitsee vuoden 2015 parhaan palstan. Omena-aiheisia piirustuksia tehneet ala-asteen oppilaat palkitaan.

Sadonkorjuubuffet ja juhlamusiikkia
Musiikista vastaa Stadin Juhlaorkesteri ja Vartiovuoren poikain kenttäorkesteri. Puotilan kappelissa on ilmainen konsertti ”Ennen saatuja sanoja. Puotilan kartanossa tarjoillaan maksullinen Sadonkorjuubrunssi ja Cafe Svenkasta on saatavissa kartanon omenapiirakkaa.

Tapahtuman järjestäjät: Puotilan kartanon ystävät ry, Puotilan kartano ja Cafe Svenkka. Yhteistyössä Puotila-seura ry.

https://www.facebook.com/events/1469058200053353/ 

ILMOITTAUDU SADONKORJUUKILPAILUUN:

Tervehdys kaikille kotipihan kasvattajille ja Puotilan palstaviljelijöille. Vuoden 2015 sadonkorjuukilpailun teemana on Oodi omenalle! Houkutteleeko kesän kypsyttämä sato kokeilemaan uusia reseptejä? Miltä maistuu Puotilan mehevin omenapiirakka? Purkitatko sinä maistuvimmat maut omenahilloksi?

Tervetuloa mukaan leikkimieliseen Sadonkorjuukilpailuun. Puotilan kartanon ystävät ry ja Puotila Seura ry järjestävät toista kertaa sadonkorjuukilpailun. Asiantuntijaraati arvioi kilpailusarjojen satoa ja makumaailmoja osana Sadonkorjuujuhlan ohjelmaa! Kilpailu huipentuu Sadonkorjuujuhlassa Puotilan kartanolla sunnuntaina 30.8.2015

Kilpailusarjoja on neljä. Tänä vuonna sarjat ovat: omenahillo (A), omenapiirakka (B ), kukkakranssi ( C) ja isoin kurpitsa (D). Sarjat A, B ja C  ovat avoimia kaikille. Sarja D on tarkoitettu Puotilassa palstaa pitäville. Ilmoittaudu mukaan 1.8. mennessä! 

Ilmoittaudu ilmaiseksi tästä LINKISTÄ

TULE MYYJÄKSI SADONKORJUUTORILLE

Tapahtumaan voi tulla myymään oman palstan tai kotipihan tuotteita (omenat, vihannekset, hillot, mehut jne). Paikkoja rajoitetusti.

INFOTILAISUUS

Infotilaisuus kilpailuun osallistuville ja myyjiksi tapahtumaan haluaville. Järjestämme infotilaisuuden Puotilan kartanolla to 7.5.2015 klo 18.00.