Tavarakeräys turvapaikanhakijoille syyskuun ajan

Puotilalaiset asukkaat laittoivat pystyyn tavarakeräyksen turvapaikanhakijoille.

Lisätietoa Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/1463110163998125/ 

Puotilalaiset järjestäjät kertovat:

Tavarakeräys jatkuu taas täsmäkeräyksen muodossa. Keräämme nyt tarvikkeita teini-ikäisille yksin Suomeen saapuneille ja perheettömille pojille. Keräys on avoinna 29.9.2015 alkavalla viikolla: ke, to ja pe klo 17-19 ja su 14-18.

TUO 
– poikien lenkkareita ja talvikenkiä koossa 40-44
– poikien talvitakkeja 150-170 cm (sisältää myös miesten S)
– poikien verkkari/collarihousuja 150-170 
– aikuisten miesten käsineitä
– reppuja ja olkalaukkuja pojille
HUOM! Naisten unisex-vaatteet ja tarvikkeet kelpaavat myös!!!

ÄLÄ TUO
– likaisia, tahraisia, reikäisiä, rikkoontuneita, korjausta vaativia, nauhattomia, napittomia, yksiparisia jne vaatteita ja tarvikkeita
– muita kokoja tai tarvikkeita, kuin mitä tässä keräyksessä pyydetäänPaikalla on henkilökuntaa, joka opastaa sinut lajittelemaan tuomasti lahjoitukset oikeisiin paikkoihin.

HUOLEHDI, että lahjoitukset ovat puhtaita, ehjiä ja hygieniatuotteissa avaamattomia ja parasta ennen päivän paremmalla puolella. (Ohjeet tarvittaville hygieniatuotteille https://www.facebook.com/events/490272747805881/)

LAJITTELE mahdollisimman pitkälle itse valmiiksi. Kengät omiin pusseihin ja kirjoita päälle koko, miesten/naisten/lasten/tyttö/poika. Vaatteet myös mahdollisimman tarkkaan lajiteltuna ja merkattuna.

TARVITSEMME myös pahvilaatikoita, suuria kasseja ja muita säilytysratkaisuja sekä kuljetusapua vastaanottokeskuksiin. Ilmoittautua voi tällä sivulla. Ja apulaiseksi voi myös ilmoittautua 🙂

Voimme olla avoinna myös sovitusti. Voit soittaa numeroon 040-779 8982.

MIHIN? Kerhotila Rantakartanontie 8: talossa. Sisäänkäynti parkkialueen puolelta, Rusthollarin puiston kupeessa.

HUOM! Mikäli kaikki lahjoitukset eivät löydä kotia suoraan vastaanottokeskuksista tai Konteista, järjestämme kirpputorin, jonka tuotto lahjoitetaan SPR:n katastrofirahastoon. Mahdolliset ylijääneet lahjoitukset toimitamme tapahtuman loputtua HOPEen.