Uutta siirtolapuutarhaa suunnitellaan Linnavuorenpuiston länsireunaan

Uutta siirtolapuutarhaa suunnitellaan Vartsikan kupeeseen.

Helsingin kaupunki järjestää keskustelutilaisuuden hankkeen lähtökohdista Puotilan kartanossa, Puotilantie 7, ti 16.2. klo 17–19. Tervetuloa

https://www.facebook.com/events/1706703129545623/

Linnavuorenpuiston asemakaavan muutos: Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastossa valmistellaan asemakaavaa lähialueelle. Tässä tarkempaa tietoa valmistelun etenemisestä ja siitä, miten voit osallistua.

Uutta siirtolapuutarha-aluetta suunnitellaan Linnavuorenpuiston länsireunaan, alueelle joka rajautuu pohjoisessa Linnanherrankuja – Linnanpajantien välille ja etelässä Tankovainiontiehen. Suunniteltavan siirtolapuutahan koosta ja rajauksesta johtuen palstojen määrä olisi 70 – 85 ja koko noin 200 m2. Palstalle saa rakentaa pienen siirtolapuutarhamökin. Linnanherrankujan päässä olisi sopiva paikka siirtolapuutarhan pysäköinnille ja yhteistilalle. Perinneniitty ja avoin maisema puiston keskellä säilyisi. Puistokäytävä linjataan siirtolapuutarhan reunaa mukaillen Vartiokylän lahden ja Itäväylän välille.

Tavoitteena on mahdollistaa uuden siirtolapuutarhan toteutuminen puistoon teollisuusalueen reunaan ja avoimelle itään aukeavalle niitylle siten, että alueen yleinen virkistyskäyttö säilyy.

Lisätietoa https://drive.google.com/open?id=0B7_oWKSLeRKJMVpsM0F1VWh5VUU