Vartiokylänlahden alueen suunnittelup kommentoitavissa 20.5.2020 asti

Vartiokylänlahden alueen suunnitteluperiaatteiden luonnos on valmistunut ja aineisto on nyt kommentoitavissa 20.5.2020 asti. Alla linkki karttapalveluun ja Kerro kantasi-palveluun:
https://kartta.hel.fi/# (kohdassa suunnitelmat kartalla, nähtävillä olevat suunnitelmat ja muut suunnitelmat, suoran linkin muodostamisessa juuri nyt häiriö)
https://kerrokantasi.hel.fi/vartiokylanlahti

Suunnitteluperiaatteiden pohjalta on tehty alustavia suunnitelmia, joihin voi tutustua 3D-kaupunkimallin avulla. Malliin voi tutustua osoitteessa:
https://cityplanneronline.com/…/vartiokylanlahdensuunnittel…
Malli toimii parhaiten tietokoneen näytöllä ja siinä suunnitelmia voi tarkastella eri suunnista. Mallin latautuminen kestää hetken. Lisäohjeita palvelun käyttämiseksi saa vasemman alalaidan kysymysmerkistä. Mallista on myös tehty video, jonka voi katsoa osoitteessa:
https://youtu.be/vXxd07zJg0I

Koronavirustilanteen takia asukastilaisuutta ei ole mahdollista järjestää. Tule kuulolle Helsingin kaupunkiympäristön Facebook-sivuille ( https://www.facebook.com/HelsinkiKaupunkiymparisto/ ) keskiviikkona 29.4.2020 klo 15-16, jolloin suunnittelijat vastaavat kysymyksiin. Suunnittelijoihin voi lisäksi olla yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse.