Ylipormestarin asukasilta Vartiokylän yläasteella

Puotila1

Tule keskustelemaan Puotilan ja lähiseudun asioista!

Puotilan kartanolla syntynyt vara-amiraali Gronstedt kertoo näkemyksensä Puotilan ja Vartsikan ajankohtaisista asioista. Tule sinä kertomaan omasi Vartiokylän yläasteelle 17.9. klo 18.30

http://www.helsinkikanava.fi/www/kanava/fi/videot/video?id=2625

Mikä on Puotilan ostarin tulevaisuus? Miten merenrantoja alueella kehitetään jatkossa? Millaisia liikennesuunnitelmia on Itäväylän ja Kehä I risteyskohtiin? Mikä sinua vaivaa tai häiritsee alueella vai onko sinulla kiitoksia kaupungille?

Tervetuloa 17. syyskuuta 2015 kello 18.30 – 20.30 ylipormestarin asukasiltaan Vartiokylän yläasteelle. Kaupunginjohtaja Jussi Pajusen isännöimässä keskustelutilaisuudessa asukkaat saavat mahdollisuuden kysyä kaupungin toimialaan liittyvistä asioista suoraan kaupunginjohtajalta ja kaupungin asiantuntijoilta.

Ylipormestarin asukasillassa käsitellään Itäkeskuksen, Marjaniemen, Puotilan, Puotinharjun, Vartioharjun ja Roihupellon alueiden asioita. Asukasillassa voi kysyä esimerkiksi opetuksesta, asumisesta, liikunnasta, kulttuurista, päivähoidosta ja terveyspalveluista, työllisyydestä, liikenteestä ja alueen turvallisuudesta.

Ennakkokysymyksiä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: sihteeri@puotila.fi

Tilaisuuden järjestää Helsingin kaupunginkanslian asukasyhteistyötiimi yhdessä Puotila-seuran ja Marjaniemen kiinteistönomistajat ry:n kanssa.

Kaikille alueen asukkaille on jaettu kutsut kotiin .

Tapaamisiin asukasillassa!