Ruokakeräys Prismakeskuksessa 8.10.2016

Haluatko auttaa löytöeläimiä konkreettisella tavalla? Osallistu eläintenviikon ruokakeräykseen ja apusi löytää perille helposti ja nopeasti.

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry kerää ruokaa ja tarvikkeita kodittomille eläimille Viikin Prismakeskuksessa lauantaina 8. lokakuuta klo 11–17. Keräyspiste sijaitsee Prismakeskuksen käytävällä Prisman sisääntuloporttien vieressä 1. kerroksessa.

Vastaanotamme:

• kissan- ja koiranruokaa,

• kissanhiekkaa,

• muita eläinten hoitotarvikkeita.

Löytöeläintalot tarvitsevat erityisesti kissojen märkäruokaa, sillä suurin osa löytöeläimistä on kissoja. Keräyksen lahjoitukset toimitetaan Rekku Rescuelle ja Hartolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle.

Keräyspisteellä voi myös tutustua eläinsuojeluyhdistysten toimintaan sekä ostaa myyntituotteita, joiden tuotto käytetään eläinsuojelutyön tukemiseen.

Eläinten viikon ruokakeräys järjestetään Viikin Prismakeskuksessa seitsemättä kertaa. Edellisen vuoden tuotto oli 11 ostoskärryllistä ruokaa ja tarvikkeita.

Huom. Lahjoituksen voi tuoda myös Viikin Prismakeskuksen Mustiin ja Mirriin 4. – 7.10.2016!

Lisätietoja:

esyjenkummit@gmail.com

www.esyjenkummit.net

__________________________________________________________________________

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry on vuonna 2009 perustettu SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n jäsenyhdistys. Järjestämme mm. talkootyövoimaa yhteistyökumppaniemme tapahtumiin, tukitapahtumia yhteistyöyhdistystemme hyväksi sekä eläinten hyvinvointia edistäviä tapahtumia.