Lasten harrastusmatkojen kestävät kulkutavat -työpaja 25.11.2015

index

Vanhempi, kulutatko arki-iltasi kuljettamalla lastasi harrastuksiin henkilöautolla? Oletteko harkinneet kimppakyytejä, julkisia liikennevälineitä tai pyöräilyä? Haluaisitko kuulla, miten muut perheet selviävät lasten harrastuksiin liittyvästä arkirumbasta?

Tervetuloa keskustelemaan lasten harrastusmatkoista muiden viikkiläisten vanhempien kanssa keskiviikkona 25.11.2015 klo 17.30-19.30. Paikkana on Ympäristötalo (Viikinkaari 2). Kahvitarjoilu.

Tilaisuuden järjestää Joukkovoimalla harrastuksiin –hanke, jonka kohteena ovat kestävän liikkumisen mahdollisuudet ja haasteet lapsiperheiden arjessa. Hankkeessa on pistetty pystyyn kokeiluja, joissa lapset käyttävät joukkoliikennettä ja pyöräilyä harrastusmatkakulkemiseen. Viikin alueella joukkoliikennettä kokeilevat joukko salibandyn pelaajia ja sirkuskoululaisia.

Työpajassa kerrotaan meneillään olevien kokeilujen tuloksista. Lisäksi meitä kiinnostaa, miten te Viikissä asuvat vanhemmat haluaisitte kehittää alueen joukkoliikennettä, jotta teidän olisi helpompi valita se harrastusmatkojen kulkutavaksi.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen lähettämällä minulle sähköpostia (sanna.ahonen@tyrskyconsulting.fi). Osallistujien kesken arvotaan HSL:n 10 euron lahjakortteja (9 kpl).

Lisätietoja löytyy hankkeen Facebook-sivuilta (sivulle pääsevät myös ne, jotka eivät ole liittyneet Facebook-palveluun): https://www.facebook.com/joukkovoimallaharrastuksiin/?fref=ts

Linkki työpajatapahtumaan: https://www.facebook.com/events/638352819639967/

Tervetuloa kuulemaan ympäristöä säästävistä liikkumiskäytännöistä ja kehittämään niitä Viikin alueella!

Tutkija Sanna Ahonen

p. 040 740 8571

sanna.ahonen@tyrskyconsulting.fi

(Hankkeen yhteistyöosapuolina ovat Tyrsky-Konsultointi Oy, Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä HSL ja Helsingin kaupungin ympäristökeskus. Hanketta rahoittaa Liikennevirasto.)