Pihlajamarkkinat lauantaina 23.5. Viikintorilla

pihlaja julle 0405.jpg 550x550

Pihlajamäen leijonat järjestävät Pihlajamarkkinat lauantaina 23.5. Viikin Prisman torialueella. Markkinoiden lavaohjelma alkaa kello 10, mutta myyjät ovat paikalla jo ennen tätä. Markkinatouhua riittää aina kello 15 asti.

Vaikka markkinoiden lavaohjelma alkaa vasta klo 10, niin markkinakauppiaat ovat valmiina jo ainakin tuntia ennen tätä. Kauppiailla on ollut kaupan muun muassa vaatteita, vöitä, ruokaa ja leikkikaluja.

Pihlajamarkkinoilla on aina ostosten lomassa nauttittu hyvästä ohjelmasta. Laulu- ja soitinyhtye Punanokka,The ja Lastenorkesteri Hovinarri ovat esiintyneet Pihlajamarkkinoilla aiemminkin. Toiset kaksi esiintyjäryhmää ovatkin suurimmalle osalle yleisöä vähemmän tunnettuja. Royal Bollywood Dance Group on vuodesta 2008 aktiivisesti toiminut bollywood-tanssiryhmä. Ryhmä harjoittelee Pihlajamäen nuorisotalolla. Ryhmän vetäjä on Rumpa Saha, joka kuvaa suhtautumistaan tanssiin: ”Dance is my heart and soul”. Toinen uusi esiintyjä Jallu-Duo löytyi Pihlajamäen ala-asteen 50-vuotisjuhlista. Duon nimi viittaa esiintyjien etunimiin, ei mihinkään muuhun.

Lavaohjelman lisäksi luvassa on tutustuminen Helsinki Vantaan lentoasemalla työskentelevään Tullin koirakkoon. Paloauto ja poliisin ”Maija” pistäytyvät myöskin markkinoilla, jollei hälytystehtävät sitä estä.

Myynnissä on arpoja, joiden palkinnot ja voittomahdollisuudet ovat todella hyviä. Nälän tai janon yllättäessä ei tarvitse lähteä kesken markkinoiden kotiin, sillä edulliseen hintaan on saatavilla hernekeittoa, makkaraa ja kahvia.

Leijonien periaatteiden mukaisesti markkinoiden tuotto menee kokonaisuudessa hyväntekeväisyyteen, pääasiassa oman alueemme lasten ja nuorten hyväksi.