Sadonkorjuujuhla Kannelmäessä 16-18.9.2016

Lämpimästi tervetuloa Kannelmäkeen Antinniityn ja Sitratorin yhteisöllisille kaupunkipuutarhoille juhlimaan sadonkorjuuta sekä viihtymään hyvän ruuan ja taiteen parissa!

Juhlat järjestetään Zodiak – Uuden tanssin keskuksen Minun nimeni on –hankkeen ja Helsingin taiteilijaseuran TAIDEKEHÄ-hankkeen yhteisen kaupunkiviljelyä ja taidetta yhdistävän Urbaaniluonto-projektin huipennuksena ja samalla kesäkauden päätöksen juhlana.

Viikonlopun aikana nähdään mm. upeita lasten mullanmakuisten tanssikäsikirjoitusten pohjalta toteutettuja tanssiesityksiä: Hanna Pajala-Assefan ja Guy DowsettinSounds of Terra, Leena ja Jukka Gustavsonin Kompostikumppanuutta, Henna Räsäsen ja Sebastian BjörkmaninGarden Dap sekä Jenni KoistisenPuutarhatanssit.

Lisäksi luvassa on mielenkiintoisia bändejä, Helsingin taiteilijaseuran kuvataidetyöpajoja, sekä musiikki- ja puutarhatyöpajoja, Company Passikan tulishow sekä Guy Dowsettin ääni-installaatio IMPLANTS! Antinniityllä nähdään myös hevoskauneutta, kun Helsingin taiteilijaseuran hevospatsas julkistetaan ja patsaan mallinakin toiminut Uuras-suomenhevonen tulee kyydittämään innokkaita kärryillä. Koko viikonlopun ajan paikalla on Labby Catering tarjoilemassa herkullista satokauden kasviskaturuokaa!

Tervetuloa!

​Liitteenä vielä tarkempia tietoja ja  ohjelma.
 
Ystävällisin terveisin, 

 ​
Terhi Pursiainen
 

Terhi Pursiainen
Tuottaja | Producer
Minun nimeni on –taideprojekti
Zodiak – Uuden tanssin keskus
Tallberginkatu 1 B/154, FI-00180 Helsinki, FINLAND
 

 

 KUTSU sadonkorjuujuhlat 1

KUTSU sadonkorjuujuhlat 2