Vuoden 2015 viikkiläinen teko tai idea

Viikki-Seura perusti 2014 vuosittain jaettavan palkinnon Vuoden viikkiläinen teko tai idea. Palkinnon avulla on tarkoitus kiinnittää huomiota niihin usein näkymättömiin, mutta silti tärkeisiin tekoihin ja ideoihin, joiden avulla viikkiläisten on parempi elää. 

Nyt saa taas tehdä ehdotuksia lokakuun loppuun 2015 mennessä kirjallisesti tai sähköpostilla. Ehdotuksessa on kerrottava palkittavaksi halutun yhteystiedot ja omat perustelut ehdotukselle. ”Vuoden viikkiläinen teko tai idea” voi olla iso tai pieni, tärkeintä on, että se edistää tai edistäisi toteutuessaan yhteistä hyvää. Teko tai idea voi liittyä mihin tahansa elämänalueeseen, joka koskettaa monia viikkiläisiä. Voittaja julkistetaan Viikki-Seuran syyskokouksessa loppuvuodesta 2015. Voittaja palkitaan lahjakortilla johonkin viikkiläiseen liikkeeseen.

Ehdotukset ja tarkentavat kysymykset Riitta Korhonen Tilanhoitajankaari 22 C 55, 00790 Helsinki riittakorhonen3@gmail.com tai Heikki Poroila Nuppukuja 6 H 14, 00790 Helsinki heikki.poroila@gmail.com.